Serveis Socials

Catalina Cirer visita les obres de reforma del centre Ca l’Ardiaca de l’IMAS

La consellera ho ha fet durant la ronda de visites que ha realitzat avui per felicitar el Nadal al personal i als usuaris de diferents serveis (16.12.2013)


La consellera de Benestar Social i presidenta de l’Institut Mallorquí d’Afers Socials (IMAS), Catalina Cirer, ha aprofitat la ronda de felicitacions nadalenques que, com cada any, realitza als diferents serveis de l’IMAS, per visitar les obres de reforma i adaptació que es duen a terme al centre d’inserció social de Ca l’Ardiaca de l’IMAS, gràcies a un conveni signat per la institució insular amb la Fundació Iberostar i Es Refugi.

La consellera, que ha estat acompanyada durant la visita pel coordinador de l’àrea d’inclusió social de l’IMAS, Octavio Cortés i el director de ca l’Ardiaca, Biel Gelabert, s’ha interessat per l’estat de les obres, que permetran augmentar el nombre de places disponibles a la xarxa d’inserció social.

Aquesta visita s’ha dut a terme en el marc de la ronda de felicitacions que la consellera Catalina Cirer ha realitzat avui a diferents centres de l’IMAS per desitjar un Bon Nadal als treballadors i usuaris dels serveis.

Així, la consellera ha felicitat les festes al personal i usuaris de Sa Placeta, així com de Casa de Família, ambdós centres de l’IMAS gestionats per Projecte Home i la Fundació la Sapiència, respectivament.

La consellera Catalina Cirer, juntament amb la coordinadora de l’àrea de gent gran de l’IMAS, Ana Belén Velasco, també ha desitjat un Bon Nadal a tots els treballadors i residents de la Llar d’Ancians.