Serveis Socials

Consell, Govern i Ajuntament de Palma es reuneixen per coordinar la política social

Està previst que es duguin a terme reunions de caràcter mensual per establir les línies d'actuació en material social amb l'objectiu d'evitar duplicitats (13.04.2012)

Reunió coordinació serveis socials
Reunió coordinació serveis socials
La consellera de Benestar Social i presidenta de l’Institut Mallorquí d’Afers Socials (IMAS), Catalina Cirer, s’ha reunit aquest matí amb la directora general de Família, Benestar Social i Atenció a Persones en Situació Especial de la CAIB, Margalida Ferrando; el director insular d'Inserció Social, Octavio Cortés, la tinent de batle de Benestar Social, Immigració i Participació Ciutadana de Cort, Sandra Fernández i el director general de l'Àrea de Benestar Social, Immigració i Participació Ciutadana, Guillermo Sánchez. La reunió ha tengut lloc a l’Ajuntament de Palma.

L'objectiu d'aquesta trobada és coordinar i consensuar la política social entre les tres institucions. En aquest sentit, es tracta d’optimitzar recursos i evitar duplicitats per tal de millorar el funcionament dels serveis que presten les diferents administracions en matèria de serveis socials.

Així mateix, després de diverses trobades mantingudes ja durant aquests mesos de legislatura, s'ha acordat realitzar reunions mensuals per a coordinar les línies d'actuació en matèria social. Aquestes reunions de caràcter polític derivaran en comissions tècniques que abordaran els diferents temes que necessiten coordinar-se.